Novosti
Kuhinja FRAMA objavljena na Dblog…

Naša kuhinja Frama objavljena je na poznatom dizajnerskom portalu DBLOG.  Ono što je u ovom slučaju posebno oduševilo klijente su “moderan dizajn, modifikacije po mjeri i što je proizvedeno u Hrvatskoj.” Ipak, kao najveću prednost izdvojili su našu tvorničku izradu po mjeri, tj. mogućnost ostvarivanja svih specifičnih potreba pojedinaca bez žrtvovanja tehničke izvedbe. Rezultat je maksimalna kvaliteta izvedbe uz široku paletu materijala i boja koje klijent sam odabire ovisno o svom prostoru, estetici i budžetu. Najviše pitanja dobili su upravo o našoj kuhinji, a nama je drago biti dio ovog zaista prekrasno ostvarenog projekta.

Više informacija na linku

16.03.2023
OTVORI GALERIJU
ZATVORI GALERIJU
Neora – nova kuhinja u ponudi!

Predstavljamo vam našu novu kuhinju NEORA inspiriranu suvremenim stilom života, a izrađenu najnaprednijom tehnologijom Specifičan identitet daju joj dva modela sofisticiranih ručkica za otvaranje na frontama, koje osim karaktera, zadovoljavaju i funkcionalni aspekt. Odabirom dodatnih kuhinjskih elemenata moguće je postići tradicionalni, ali i u potpunosti suvremeni izgled kuhinje. Svojim širokim spektrom boja i materijala, kuhinja Neora lako se prilagođava svakom prostoru.

08.12.2022
OTVORI GALERIJU
ZATVORI GALERIJU
Sphera vam želi ugodne praznike i sretnu 2022. godinu!

13.12.2021
OTVORI GALERIJU
ZATVORI GALERIJU
NIDUS – predstavljamo novi garderobni ormar sa otvorenim policama

Predstavljemo vam novi garderobni ormar imena Nidus! Specifičan je po svojim nišama, u njima možete izložiti svoje najdragocijenije stvari koje želite da budu vidljive, kao i predmete koji su vam svakodnevno potrebni nadohvat ruke. Svojim modernim dizajnom, ormar Nidus prilagodljiv je svakoj prostoriji, od spavaće sobe do dnevnog boravka i hodnika.

08.07.2021
OTVORI GALERIJU
ZATVORI GALERIJU
RETRO – nova kuhinja u ponudi

RETRO je novi model Sphera kuhinje, pažljivo razrađen rezultat kreiran u suradnji sa Sphera klijentima. Osluškivali smo potrebe i snove, inspirirali se prošlim vremenima te postigli nostalgiju uz svu funkcionalnost i pristup suvremenoj tehnologiji. Retro je kuhinja minulih desetljeća koja svakome prostoru daje neodoljivo, toplo srce doma.

10.03.2020
OTVORI GALERIJU
ZATVORI GALERIJU
Sphera izlaže na sajmu “Küchenwohntrends” u Salzburgu 2019.

Nakon uspješne prezentacije na sajmu u Beču, Sphera je Linea kuhinju predstavila i u Salzburgu na sajmu Küechenwohntrends u trajanju od 08- 10.05.2019. Najveću pažnju privukli su uzorci kuhinjskih vratnica koje svojim specifičnostima u izradi i materijalu razlikuju Sphera modele kuhinja.

Sve značajnosti ovoga sajma pogledajte na : www.kuechenwohntrends.at

09.05.2019
OTVORI GALERIJU
ZATVORI GALERIJU
Sphera na sajmu “Wohnen & Interieur” u Beču 2019.

Sphera je i ove godine opet nastupila na sajmu Wohnen und Interieur u Beču. U 7 dana posjetitelji sajma imali su priliku vidjeti novitete koje smo pripremili za 2019. godinu. Izložen je model kuhinje Linea sa frontama u orah furniru. Otok Linea kuhinje bio je presvučen u Fenix ploče, materijal preopoznatljiv po visokoj razini otpornosti na oštećenja. Nasuprot kuhinje Linea, predstavljena je Plaina u novom, minimalistički orijentiranom dizajnu, u skladu sa novim zahtjevima suvremenog načina života.

20.03.2019
OTVORI GALERIJU
ZATVORI GALERIJU
FRAMA – nova kuhinja u ponudi

Predstavljamo vam našu novu kuhinju FRAMA inspiriranu tradicionalnim vizualnim jezikom, a izrađenu najnaprednijom tehnologijom, Frama kuhinja daje odgovor na suvremene potrebe klijenata. Specifičan identitet daju joj sofisticirane uklade na frontama, koje osim karaktera, zadovoljavaju i funkcionalni aspekt jer služe kao ručke za otvaranje. Odabirom dodatnih kuhinjskih elemenata moguće je postići tradicionalni, ali i u potpunosti suvremeni izgled kuhinje. Svojim širokim spektrom boja i materijala, kuhinja Frama lako se prilagođava svakom prostoru.

10.09.2018
OTVORI GALERIJU
ZATVORI GALERIJU
Sphera izlaže na sajmu “Kuchenwohntrends” 2018 u Munchenu

Na sajmu Kuchenwohntrends 2018 u Munchenu, Sphera je prvi put predstavila svoje proizvode njemačkoj publici. Na izložbenom prostoru od 35m2 u dva dana sajma, 6. i 7. 5. 2018., naše kuhinje izazvale su veliki interes kod bavarskih kupaca. Izložena kuhinja Linea, u kombinaciji kamenog furnira i lakiranih fronti sa radnom pločom od masivnog drva pljenila je pažnju odabirom materijala i kvalitetom izrade. 

 

20.05.2018
OTVORI GALERIJU
ZATVORI GALERIJU
Sphera izlaže na sajmu “Wohnen & Interieur” u Beču 2018.

Nakon uspješne prezentacije prošle godine austrijskoj publici, Sphera je ove godine opet nastupila na sajmu Wohnen und Interieur. Na izložbenom prostoru od 60.000 m2 u 7 dana velika količina posjetitelja imala je priliku vidjeti novitete koje smo pripremili za 2018. godinu. Izložen je postojeći model kuhinje Linea, sa frontama u kamenom furniru koji je predstavljen kao novitet u materijalima za 2018. godinu. Kameni furnir na frontama savršeno je nadopunila radna ploha iz masivnog drva ističući prirodne materijale u suvremenoj kompoziciji. Nasuprot kuhinje Linea, po prvi put predstavljen je model “Frama“. Fronte kuhinje koje podsječaju na starinske fronte s ukladama, izvedene su u suvremenom duhu te je uklada ujedno i profil za otvaranje same fronte.

20.03.2018
OTVORI GALERIJU
ZATVORI GALERIJU
Sphera proizvodi predstavljeni su na sajmu “Wohnen und Interieur” u Beču 2017.

U izložbenom prostoru od 55.000 m2 u 7 dana velika količina posjetitelja imala je priliku vidjeti novitete raznih internacionalnih izlagača. Sphera je predstavila svoj postojeći program, ali i razne novitete. Nakon predstavljanja Austrijskoj publici, uskoro otvaramo naš experience showroom u samom centru Beča, o tome više uskoro.

 

20.03.2017
OTVORI GALERIJU
ZATVORI GALERIJU